A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

5

Méregtelenítés DXN-el

2017.08.05 - szombat

Méregtelenítés és a DXN

 

 

Biztosan sokan hallottátok már azt a mondatot, hogy a „halál a vastagbélben kezdődik”.

Na többen most lapoznak tovább az oldalamról, akik maradnak viszont szeretném megnyugtatni, hogy nem élek azzal a jó kis trükkel, hogy előbb felsorolom azokat a bajokat, amelyek ilyen olyan dolgokat csinálnak a beleinkkel, majd ezután előhúzom a csodaszert. Azt gondolom, akik eddig maradtak az olvasásnál azoknak újat nem tudnék és nem is akarnék írni erről. Inkább szeretnélek megismertetni benneteket azokkal az „ételekkel”, igen ételek hisz gombákról és algákról beszélek, amit a hétköznapokban is fogyasztunk és a segítségükkel méregteleníthetjük szervezetünket.

 

Az egyik ilyen gomba a ganoderma, az az a pecsétviaszgomba, amelyet már a Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű "gyógyszerek" közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, melyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok.
A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk. Számtalan pozitív hatása van az emberi szervezetre, viszont kicsit kalandozzunk vissza testünk méregtelenítésére. Ebből a gombafajtából is nem mindegy milyen minőségű és korú gombát fogyasztunk. Klinikai kutatások során kimutatták, hogy a 90 napos szüretelésű ganoderma gombáknak van a legnagyobb méregtelenítő hatásuk. Ezt a méregtelenítést úgy végzi el, hogy behatol a méreganyaggal telített sejtekbe és kitakarítja onnan a méreganyagot. Azt most nem taglalnám, hogy a méreganyag milyen úton távozik a szervezetünkből J. Inkább leírom, hogy ezt a gombafajtát tartalmazza a DXN Ganoderma RG kapszulája.

 

Másik „étel” amit javaslok fogyasztásra amennyiben méregteleníteni szeretnéd a testedet az a Földünk talán legtöbb hatóanyagával rendelkező tápláléka a spirulina alga. Mintegy 4000 vitális anyag található benne, amely számtalan lehetőséget biztosít az immunrendszerünk erősítésére. Most megint csak szorítkozzunk a méregtelenítés témakörére és gyorsan feledjük is el, hogy a NASA az űrutazások alkalmával előszeretettel tesz spirulinát az űrhajósok étel tubusába, gondolom nem véletlenül J. Kutatások alapján kijelenthetjük, hogy a spirulina segíti az emésztést és a bélműködést. Legyőzi még azon káros baktériumokat is mint a coli vagy a candida gomba. Ebben saját megtapasztalásom is van, mert amióta a táplálkozásomba beépítettem a spirulinát, azóta helyreállt az emésztésem. Persze messziről jött ember azt mond, amit akar, így csak javasolni tudom, hogy próbáld ki a DXN spirulinával készült termékeit és tapasztald meg azok több tucat előnyét az egészségedre vonatkozóan.

aug

2

Immunerősítés

2017.08.02 - szerda

Immunerősítés mesterfokon

 

Mi is az az immunrendszer:

 

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség. Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és nem saját, vagyis idegen anyagokat. Valamint, ha idegen anyaggal találkozik, akkor azt eltávolítsa, megsemmisítse. Immunitásunk lehet velünk született vagy szerzett immunitás.

 

Milyen érdekes, azt a wikipédiából megtudom mi az az immunrendszer, sajnos hiába kerestem ugyanott az immunerősítésre, ez alatt a cím alatt nem találtam semmit.

Sebaj, hál istennek nagyon sok gyógynövényt tud mindenki felsorolni, amit az édesanyájától kapott egy-egy megfázás alkalmából. Hársfa, kamilla teák tényleg tudnak segíteni, de miért ne használjunk olyan a természet által kínált megoldásokat, amelyek akár százszor is eredményesebb lehetnek az immunrendszerünk védelme érdekében.

Most gondolom sokan felkaptátok a fejeteket, hogy most mi van, miről is beszélek. Olyan gombákkal és algákkal szeretnélek benneteket megismertetni, amelyek sejtszinten tudnak segíteni a saját immunrendszerednek, hogy az felkészülve fogadja a legnagyobb támadást is a szervezeted ellen.

Íme a négy Test-őr, egy mindenkiért mindenki Te érted J!

 

1, D’Artagnan, az az a Ganoderma J

 

A ganoderma varázslatos hatásai:

 

A Ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy "a Ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít", de a kínai alkimisták kivételével évszázadokig senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.
Az 1960-as évek végétől kezdődően számos kutatást végeztek a világ minden pontján, melynek következtében - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát.

 

A Ganoderma igazolt gyógyhatásai

 

 A pecsétviaszgomba kiterjedt és kúraszerű alkalmazása

1.     javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású),

2.     segít a leromlott egészségi állapotú betegek gyógyulásában,

3.     tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében

4.     májvédő,

5.     kemo- és radiopreventív,

6.     fekély ellenes,

7.     vírusellenes,

8.     magas vérnyomás ellenes,

9.     koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő,

10.  vérrögképződést gátló,

11.  antidiabetikus,

12.  antioxidáns

hatású

 

 

2, Athos, az az a Spirulina J

 

Spirulina olyan mikró alga, amely már több százmillió éve él a földön. Spirulina az emberi szervezet számára olyan immunerősítő tápanyag, amely sejtszinten támogatja szervezetünket. Nagyon jó hatással van a csontvelőre és a vérképzésre, így akár a műtétek, kemo kezelések után a sejtek és ezáltal a szervezet regenerálási képességét segíti.

 

Spirulina az alábbi helyzetekben adhat még segítséget:

 

1.     Immungyengeség

2.     Súlycsökkentés

3.     Bélflóra helyreállítás

4.     Krónikus gyulladások

5.     Cukorbetegségben, szembetegségekben

6.     Szív és érrendszeri betegségekkor

7.     Daganatos betegségeknél

8.     Bőrbetegségek, sérülések

9.     Vérszegénység

10.  Intenzív megterhelés esetén

 

 

3, Phorthos, az az a Kínai hernyógomba avagy Cordyceps, a Himalája Viagrája J

 

Aki a természetben akarja megnézni a kínai hernyógombát, annak nagyon kell bírnia a magaslati levegőt, mivel 3000 méter feletti magasságban található a Himalája oxigén szegény, szinte megközelíthetetlen mocsárvidékein. Himaláján élő népek egyik bevételi forrása. Egy kilójáért több tízezer dollárt fizetnek. Nem véletlenül kerül ennyibe, ugyanis fantasztikus hatása van az emberi szervezetre. Kínában több mint ezer éve ismert gyógynövény, amelyet a nyugati világ a 90-es évek elején ismert meg a kínai sportolók atlétikai világbajnokságon szerzett kilenc aranyérme után. Persze mindenki doppingra gyanakodott, viszont a vizsgálatok azt bizonyították, hogy a sportolók semmilyen illegális szert nem fogyasztottak. Viszont kiderült, hogy fogyasztottak Kínai hernyógombát avagy Cordycepset, amely növeli a szervezet teljesítő képességét, javítja az energiaszintet, karbantartja a szívet és az érrendszert.

 

A teljesség igénye nélkül nézzük, milyen hatása van a Cordycepsnek az emberi szervezetre:

 

1.     Szabályozza a Jin és Jang energiát

2.     Mellékhatások nélküli természetes antibiotikum

3.     Szervezetünk ellenállóképességét növeli azáltal, hogy szabályozza az immunrendszerünket

4.     Immunrendszer esteleges túltengését csökkentve szinte genetikai szinten kijavíthatja annak zavarait

5.     Gyulladás gátló hatású, nem gyengébb, mint a szteroidok

6.     Aktívan méregteleníti a szervezetet, többek között eltávolítja a gyógyszermaradványokat

7.     Fiatalító, stresszoldó hatású

8.     Sugár és kemoterápia mellékhatásait csökkenti

9.     Koleszterint csökkentő hatású

10.  .....

és még sorolhatnám.

 

 

4, Aramis, az az a Süngomba vagy Oroszlánsörény gomba J

 

 

Kínában és Japánban már többszáz éve használnak a Süngomba kivonatából készült termékeket a gyomor és bélrendszer problémák kezelésére. A nyugati világ, most kezdi felismerni ennek a gomba fajtának az előnyeit. Kínai, japán, koreai és amerikai kutatók munkái alapján a süngomba az alábbi gyógyhatásokkal bírhat:

 

1.     Mikroba ellenes

2.     Normalizálja az emésztést, megelőzi a bélrendszerben előforduló daganatos betegségeket

3.     Tumor ellenes és fékezi a tumorok növekedését

4.     Antioxidáns hatású

5.     Vérzsír és vércukor színt csökkentő

6.     Javíthatja a memóriát

7.     Időskori elbutulás elleni szer

8.     Segíti az immunrendszert

 

A fenti gombák és algák mindegyike megtalálhatóak a DXN termékskáláján, hogy ezzel is vigyázzunk a Te immunrendszeredre a négy test-őr segítségével.

 


 

Figyelem! A cikk kizárólag tájékoztatási célt szolgál, a benne lévő információk nem alkalmasak betegségek kezelésére!