A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

5

Méregtelenítés DXN-el

2017.08.05 - szombat

Méregtelenítés és a DXN

 

 

Biztosan sokan hallottátok már azt a mondatot, hogy a „halál a vastagbélben kezdődik”.

Na többen most lapoznak tovább az oldalamról, akik maradnak viszont szeretném megnyugtatni, hogy nem élek azzal a jó kis trükkel, hogy előbb felsorolom azokat a bajokat, amelyek ilyen olyan dolgokat csinálnak a beleinkkel, majd ezután előhúzom a csodaszert. Azt gondolom, akik eddig maradtak az olvasásnál azoknak újat nem tudnék és nem is akarnék írni erről. Inkább szeretnélek megismertetni benneteket azokkal az „ételekkel”, igen ételek hisz gombákról és algákról beszélek, amit a hétköznapokban is fogyasztunk és a segítségükkel méregteleníthetjük szervezetünket.

 

Az egyik ilyen gomba a ganoderma, az az a pecsétviaszgomba, amelyet már a Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű "gyógyszerek" közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, melyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok.
A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk. Számtalan pozitív hatása van az emberi szervezetre, viszont kicsit kalandozzunk vissza testünk méregtelenítésére. Ebből a gombafajtából is nem mindegy milyen minőségű és korú gombát fogyasztunk. Klinikai kutatások során kimutatták, hogy a 90 napos szüretelésű ganoderma gombáknak van a legnagyobb méregtelenítő hatásuk. Ezt a méregtelenítést úgy végzi el, hogy behatol a méreganyaggal telített sejtekbe és kitakarítja onnan a méreganyagot. Azt most nem taglalnám, hogy a méreganyag milyen úton távozik a szervezetünkből J. Inkább leírom, hogy ezt a gombafajtát tartalmazza a DXN Ganoderma RG kapszulája.

 

Másik „étel” amit javaslok fogyasztásra amennyiben méregteleníteni szeretnéd a testedet az a Földünk talán legtöbb hatóanyagával rendelkező tápláléka a spirulina alga. Mintegy 4000 vitális anyag található benne, amely számtalan lehetőséget biztosít az immunrendszerünk erősítésére. Most megint csak szorítkozzunk a méregtelenítés témakörére és gyorsan feledjük is el, hogy a NASA az űrutazások alkalmával előszeretettel tesz spirulinát az űrhajósok étel tubusába, gondolom nem véletlenül J. Kutatások alapján kijelenthetjük, hogy a spirulina segíti az emésztést és a bélműködést. Legyőzi még azon káros baktériumokat is mint a coli vagy a candida gomba. Ebben saját megtapasztalásom is van, mert amióta a táplálkozásomba beépítettem a spirulinát, azóta helyreállt az emésztésem. Persze messziről jött ember azt mond, amit akar, így csak javasolni tudom, hogy próbáld ki a DXN spirulinával készült termékeit és tapasztald meg azok több tucat előnyét az egészségedre vonatkozóan.

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on